סדנה AWS לאקדמיה

במסגרת שיתוף הפעולה בין מחב"א לבין חברת אמזון, ובמסגרת הרצון של מחב"א להכשיר את האוניברסיטאות בישראל בשימוש בשירותי ענן, אנו שמחים להזמין חוקרים ואנשי IT לסדנא מעשית בנושא טכנולוגיית ענן באקדמיה. הסדנה תתקיים בתאריכים 4-5 בספטמבר,  אשר תתמקד באבני כמפורט בהזמנה מטה

מחב"א מזמינה אנשי IT, אנשי DevOps, DBA, מפתחים ואנשי אבטחת מידע לקחת חלק בבניית קהילה המיועדת לעולם האקדמי במטרה להקנות לכם את הידע בנושא טכנולוגיית ענן, בדגש על פתרונות לתחום האקדמאי שיושמו בארץ ובעולם.

על מנת שכל משתתף יוכל להתנסות בטכנולוגייה, כל משתתף נדרש להגיע כשברשותו חשבון פעיל (יינתן קרדיט עבור התנסות בסדנא). עבור משתתפים אשר אין ברשותם חשבון פעיל, מחב"א בשיתוף חברת MORE (השותף של מחב"א לנושא שירותי הענן של AWS) תדאג לפתוח חשבון עבור כל אחת מהאוניברסיטאות ולייצר חשבונות אישיים עבור כל משתתף שירשם (חברת אמזון תדאג לטעון קרדיט לחשבון). במידה ואין ברשותכם חשבון פעיל, אתם מוזמנים לפנות למחב"א במייל CloudSupport@iucc.ac.il ולבקש שיצרו עבורכם חשבון משתמש.